۳ تیر ۱۳۸۸، ۱۲:۵۴

98 واحد صنعتی صادراتی در استان کرمانشاه فعال است

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه از فعالیت 98 واحد صنعتی صادراتی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، کیومرث فروتنی پیش از ظهر چهارشنبه و در آستانه روز صنعت و معدن در نشست خبری اعضای ستاد هماهنگی صنایع و معادن استان اظهار داشت: مدیران واحدهای دولتی و بخش خصوصی مرتبط با وزارت صنایع و معادن در تلاش هستند تا بتوانیم به اهداف صنعتی شدن استان و توازن اقلام صادراتی برسیم.

 

وی در ادامه به عملکرد سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه در فواصل سالهای نیمه دوم 84 تا پایان خردادماه 88 پرداخت و گفت: در این مدت جواز تاسیس 190 درصد، سرمایه گذاری 91 درصد و اشتغال 92 درصد رشد داشته است.

 

فروتنی افزود: در این مدت 389 پروانه با کل سرمایه گذاری 13هزار و 385 میلیارد ریال صادر شده است.

 

وی ادامه داد: هم اکنون 98 واحد صنعتی صادراتی در استان کرمانشاه فعال است که با 184 میلیون دلار صادرات از نظر تعداد واحدها 53 درصد و میزان صادرات 192 درصد رشد داشته ایم.

 

رئیس سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه، پالایشگاه آناهیتا، پلیمر کرمانشاه، سیمان سامان، ذوب آهن فرامان، کاغذ کاوه، تعاونی 1820وکاشی کاژه را از طرحهای عمده استان که در حال احداث است، نام برد. 

 

اتاق بازرگانی حلقه ارتباط بین تولیدات و صادرات است

 

در ادامه کیوان کاشفی رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن کرمانشاه نیز گفت: اتاق بازرگانی حلقه ارتباط بین تولیدات و صادرات است.

 

وی افزود: سرمایه گذاری در صنعت استان کرمانشاه به حدود 20 سال یعنی دو دهه می رسد و امروز ما از وجود 19 شهرک و نواحی صنعتی برخوردار هستیم، با این وجود کشور ما از لحاظ فضای کسب و کار رتبه خوبی ندارد و علت آن سیستم پولی و بانکی است که باید به کارآمدی آن توجه ویژه شود.

 

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن کرمانشاه با اشاره به اهمیت لزوم توجه به صادرات غیر نفتی گفت: وارد شدن اقلام تولیدات صنعتی استان به جمع صادرات غیرنفتی در حقیقت روند توسعه را سازنده تر می سازد.

 

وی افزود: اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان متوازن با سازمان بازرگانی و سازمان صنایع و معادن و نیز حضور فعال در عرصه تولید محصولات از جمله خوشه های صادراتی توانسته است رسالت مهمی را که معرفی صادرکنندگان استان است را در حد قابل قبولی انجام دهد.

 

کاشفی در خصوص لزوم استانداردسازی تولیدات به جهت توسعه هرچه بیشتر صادرات گفت: به طور عمده به رغم تمام مشکلات اقتصادی در سطح جهان، استان ما در شرایط ویژه خاص جغرافیایی مرتبط با کشور همسایه، توانسته ایم با رقم یک میلیارد و400 میلیون دلار صادرات خروجی از مرز خسروی و بازارچه های مرزی که بیش از 160 میلیون دلار آن مربوط به استان کرمانشاه بوده است، از جایگاه ویژه صادراتی برخوردار باشد اما این کافی نیست.

 

وی تاکید کرد: به طور قطع با پیشبرد مشوقها و استانداردسازی تولیدات و توجه به بازارعرضه هر سال شاهد شکوفایی و در عین حال دگرگونی رقم میزان صادرات محصولات استان کرمانشاه باشیم.

 

معراج محرابی موقر رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه نیز در خصوص اقدامات تدافعی این خانه برای رفع مشکلات زیرمجموعه از نظر مالیات، بیمه، حضور مستمر در هیئتهای تشخیص در ارتباط با شورای حل اختلاف به جهت رفع مسایل کارگری و کارفرمایی، نگرش به بحران جهانی اقتصاد و رویکرد کشور و استان کرمانشاه گفت: با روی آوری به ساخت و سازهای داخلی و توانمندی هایی برای مثال در بخش پتروشیمی توانسته ایم در کنار این بحران از سیاستگذاری ویژه ای بهره ببریم.

 

وی از همکاری و هماهنگی بانکهای عامل و تعامل با صنعتگران که تاحدودی از مشکلات آنها کاسته شده است، قدردانی کرد.

 

بهزاد فرساد فر مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان کرمانشاه نیز پیرامون نقش استاندارد در جهت پیشبرد کیفی صنعت در فرآیند تولید و صادرات به اقدامات این موسسه در جهت آموزش مسئولان کنترل کیفیت، آموزش بازرسان، همکاری با سازمانهای کارو امور اجتماعی، صنایع و معادن و شورای روابط عمومی اشاره کرد و گفت: بیش از 250 واحد صنعتی استان تحت نظارت این سازمان قرار دارند که در آینده نزدیک بر این تعداد افزوده می شود.  

 

فرهاد مرزی رئیس انجمن مدیران شهر صنعتی کرمانشاه نیز گفت: در این شهر صنعتی 220 واحد صنعتی فعالیت دارند و انجمن یاد شده در خصوص بخشودگی عوارض نیم درصدی و یک درصدی، کنترل ورود و خروج، کاستن و تعدیل 63 درصد خدمات آب بها، بهداشتی کردن آب مصرف شهر صنعتی و ارائه خدمات گازرسانی با سرمایه گذاری 340 میلیون تومان اقدامات موثری انجام داده است.

 

بهروز قنبری معاون فنی شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه نیز اظهار داشت: این شرکت 19 شهرک و نواحی صنعتی زیرمجموعه دارد و هم اکنون 971 هکتار در فاز انجام عملیات عمرانی و 642 هکتار زمین صنعتی در اختیار داریم و 618 قرارداد با صاحبان صنایع منعقد شده است که 228 واحد آن به بهره برداری رسیده است.

 

وی با اشاره به روند پشرفت مرکز خدمات فناوری در سطح پنج هزار و 500 متر مربع با 25 درصد پیشرفت فیزیکی، آمادگی این شرکت را برای واگذاری زمین به سرمایه گذاران طرحهای آمایش با 80 درصد تخفیف در 30 کیلومتری از مرکز استان و50 درصد در شهرکهای صنعتی کمتر از 30 کیلومتر فاصله را اعلام کرد.

کد خبر 901740

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha